Eruit halen wat er in zit. Dat vind ik belangrijk. Iedere training kan voor iedereen anders zijn en daar pas ik de training op aan. Sporten is voor iedereen.

EIGENAAR, FITNESS COÖRDINATOR

Daan Keupink

Over Daan

Daan Keupink werkt al meer dan 14 jaar in de fitnesswereld. In 2020 richtte hij Sporten bij Daan op. Wat begon met bootcamptraining in het Aamsveen groeide uit tot een personal training studio in de achtertuin en sinds 2023 de sportschool in Enschede. Op een makkelijk bereikbare plek aan de Gronausestraat in Glanerbrug is er plek voor iedereen. Daan is op jonge leeftijd al in aanraking gekomen met boogschieten. Hierdoor kreeg hij al snel ervaring met topsport en krachttraining. In zijn studietijd is hij zich gaan specialiseren in personal trainer en inmiddels heeft hij al velen kunnen helpen aan een resultaat.

Over Gislé

Gislé is de clubmanager en zal je vaak zien achter de bar of als je vragen hebt over je abonnement. Voor alles wat niet met trainen te maken heeft kan je bij haar terecht. Voor een kop koffie of om een afspraak te plannen met een trainer. Ook zal zij de ‘Nijntje’ ouder-kind lessen verzorgen.

Meet my team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Personal Trainer

Daan Keupink

Clubmanager

Gislé Keupink

Fitness coach

William Peters