Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om te sporten bij Daan?

Vanaf 16 jaar kun je zelf een abonnement afsluiten en zelfstandig sporten. Onder de 16 jaar mag je ook Sporten bij Daan maar alleen onder begeleiding van een volwassene. Voor de jongere leden zijn er speciale kidslessen, zoals de kidsbootcamp (van 6 tot 12 jaar) en de Nijntje beweeglessen (van 1.5 tot 4 jaar).

Hoe kan ik starten met personal training?

Kom langs op de club! We plannen dan een intake in, met jouw personal trainer. Tijdens de intake doen we een 0-meting en maken we een plan. In het plan staan jouw doelen, een trainingsschema, voedingsadvies en je trainingsafspraken voor de eerste 12 weken. Je krijgt ook tips en advies van je trainer!

Kan ik gelijk beginnen met sporten?

Sluit online je lidmaatschap af en kom sporten. Of neem je sportspullen mee en kom langs aan de Gronausestraat. Dan maken we samen met jou je lidmaatschap in orde en kun je direct aan de slag.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap betalen?

Al onze abonnementen werken met een automatisch incasso. Iedere 4 weken wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven.

Kan ik mijn lidmaatsachap bevriezen?

Heb je een blessure? Of ben je door een operatie tijdelijk even uit de running? Dan kun je je lidmaatschap bij Daan bevriezen. Stuur een mailtje of kom even langs.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Wat jammer dat je besluit om te stoppen met sporten. Na afloop van je abonnement kan je deze per betalingstermijn opzeggen. Dit dient schriftelijk te gebeuren en mag via een email aan: info@sportenbijdaan.nl. Vermeld hierin je gegevens en je lidmaatschap nummer.

Hoe gaan jullie om met privacy?

Jouw privacy is belangrijk voor ons en wij gaan dan ook zorgvuldig met jouw gegevens om. In onze Privacy Statement kan je lezen, welke gegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden. Ons privacy statement is hier in te zien en te downloaden.

Vragen? Kom gerust bij ons langs! Of neem contact met ons op. We zijn tijdens openingstijden bereikbaar via Email, telefonisch en via de chat.

Sporten bij Daan

Gronausestraat 1187, Glanerbrug

Kvk nummer 78093988