Les Mills BodyBalance enschede

Les Mills BodyBalance

Ontdek De Nieuwste Sensatie bij Sporten bij Daan: Les Mills BodyBalance!

Beste leden van Sporten bij Daan, we zijn verheugd jullie te kunnen vertellen dat we een nieuwe dimensie hebben toegevoegd aan ons lesrooster die je niet wilt missen! Vanaf 1 mei zijn we gestart met het aanbieden van de revolutionaire Les Mills BodyBalance lessen, en geloof ons, dit wil je ervaren. Stel je voor: een workout die niet alleen je lichaam versterkt, maar ook je geest tot rust brengt en je energie in balans brengt. Dat is precies wat BodyBalance te bieden heeft. Deze unieke les combineert elementen van yoga, tai chi en pilates tot een holistische workout die zowel ontspannend als uitdagend is.

Geleid door Gislé, kun je op drie verschillende momenten in de week genieten van deze verfrissende les. Op dinsdagavond om 19:00, woensdagochtend om 10:00 en zondagochtend om 11:00. Een uur waarin je, je helemaal kunt focussen op jezelf en je lekker kunt laten gaan. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis, BodyBalance is geschikt voor alle niveaus. Gislé zal je begeleiden door een serie van vloeiende bewegingen, ademhalingstechnieken en houdingen die je kracht, flexibiliteit en balans verbeteren.

Wat kun je verwachten tijdens een BodyBalance les? Verwacht een combinatie van spierversterkende oefeningen, stretchen, en meditatieve momenten. En dat alles op goeie muziek. Het is een uur waarin je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig kunt focussen op jezelf. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Sporten bij Daan en ervaar zelf de magie van Les Mills BodyBalance. Vergeet niet om je plekje te reserveren voor de les, want ze zijn populair en vullen snel! Tot ziens op de mat!

 

Met sportieve groet,

Het Team van Sporten bij Daan