in actie voor kwf glanerbrug

In actie voor KWF

Kom in actie voor KWF en loop mee tegen Kanker met Sporten bij Daan!

Beste sporters en wandelliefhebbers,

Op vrijdagavond 5 juli staat Glanerbrug in het teken van solidariteit en steun voor de strijd tegen kanker. En wij van Sporten bij Daan zijn er trots op om deel te nemen aan dit prachtige initiatief. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een manier om je steentje bij te dragen aan een goed doel, Glanerbrug tegen Kanker biedt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit afstanden van 3, 5, 10 of zelfs 15 kilometer. Voor elke gelopen kilometer vragen ze een bescheiden bijdrage van €1, die volledig wordt gedoneerd aan het KWF.

De start van de wandeltocht is tussen 17:00 en 19:00 uur bij het gezondheidsplein in Glanerbrug. En inschrijven is eenvoudig – scan gewoon de QR-code op de poster aan onze deur en je bent klaar om te gaan! Maar wat als je niet alleen wilt wandelen? Geen zorgen! ‘Daan’, loopt mee op elke afstand. Dus als je het gezelschap van een vriendelijke medewandelaar wilt, meld je dan aan bij de balie en loop met ons mee tegen kanker! Dus, laten we samen de krachten bundelen en een verschil maken in de strijd tegen kanker. Of je nu een paar kilometer wandelt of de hele 15 kilometer uitloopt, jouw bijdrage telt.

Laten we samen een stap zetten in de goede richting en laten zien wat de kracht van gemeenschap en solidariteit kan doen. We kijken er naar uit om samen met jou te wandelen voor dit belangrijke doel. Tot dan!

 

Met sportieve groet,

Het Team van Sporten bij Daan