nijntje-lessen voor peuters en kleuters

Nijntje-lessen

Ontdek Nijntje-lessen voor Peuters en Kleuters bij Sporten bij Daan!

Bij Sporten bij Daan zijn we continu bezig met het uitbreiden van ons aanbod om ervoor te zorgen dat we voorzien in de behoeften van onze leden, van jong tot oud. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we sinds 1 januari 2024 Nijntje-lessen aanbieden voor peuters en kleuters vanaf 1,5 jaar oud (zodra ze goed kunnen lopen)!

Wat zijn Nijntje-lessen, vraag je je af? Nou, het zijn speelse en actieve gymnastieklessen waarbij ouder-kind interactie centraal staat, gebaseerd op de avonturen van het iconische konijntje Nijntje. Deze lessen zijn perfect ontworpen om de ontwikkeling van je kleintje te ondersteunen terwijl ze plezier hebben en nieuwe vaardigheden leren. Deze leuke lessen worden geleid door onze ervaren instructeur, Gislé, die bekend staat om haar enthousiasme en deskundige begeleiding. Samen met Gislé zullen jullie kleintjes genieten van allerlei leuke activiteiten, zoals balanceren, springen, rennen en kruipen, allemaal met de vrolijke Nijntje als inspiratiebron.

De Nijntje-lessen vinden plaats op donderdagochtend van 09:30 tot 10:00 uur en op zondag van 09:30 tot 10:00 uur voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud, en van 10:00 tot 10:30 uur voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud. Het is niet alleen een geweldige manier om actief te blijven, maar ook om jullie band met jullie kleintjes te versterken terwijl jullie samen nieuwe avonturen beleven. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Sporten bij Daan en doe mee met onze Nijntje-lessen! Vergeet niet om je plekje van tevoren te reserveren, want de ruimte is beperkt. Laten we samen bouwen aan gezonde gewoontes en mooie herinneringen!

 

Tot snel!

Het Team van Sporten bij Daan